Du arbejder måske hjemme et par gange i løbet af ugen eller måske hver dag. Så er det nemlig vigtigt, at du har et kontor, hvor du kan sidde behageligt i ro og mag. Hvis det bare er et par gange om ugen, du arbejder hjemmefra, kan du måske synes, at det virker overdrevent med et kontor. Men med et kontor bliver det nemmere for dig at adskille, hvornår du arbejder, fra hvornår du holder fri. 

Find en god kontorstol og et godt bord 

Når det er til hjemmebrug, er et hævesænkebord nok lige i overkanten. Men når du skal undvære det en hel dag, hvis du er vant til at bruge det på arbejdet til hverdag, er det vigtigt at finde en god kontorstol. Husk på, at skrivebordet og stolen gerne skulle kunne indstilles således, at de passer sammen i forhold til din højde. Kontorstolen er ét af de vigtigste elementer til dit hjemmekontor, så hvis du finder en god en, som lige passer til dig, din højde og ryg, er det en smal sag at arbejde hjemmefra. 

Find en god printer 

Hvis du normalt på arbejdet printer meget i løbet af en dag, hjælper det ikke, at du enten ikke har en printer derhjemme, eller at den er af ringe kvalitet. Printereer et vigtigt element for et kontor, også selvom det er derhjemme. Hvis du er vant til en printer med både fax- og scanningsfunktion, vil vi anbefale, at du investerer i en med disse funktioner. Selvfølgelig bliver det ikke af samme kvalitet, som det gør på arbejdet, men det vil gøre dit arbejde meget nemmere. Med en printer derhjemme kan du få færdiggjort noget arbejde i stedet for at udskyde det til dagen efter, hvor du skal hen på kontoret. Du optimerer både din og dine kollegaers tid med sådan en investering. 

Husk, det er dit hjem 

Et hjemmekontor er jo en del af dit hjem, hvorfor du skal huske på, at det ikke behøver at være så kontoragtigt, som du er vant til fra arbejdet. Det er tilladt at gøre rummet peronligt med personlige billeder eller genstande. Det er heller ikke alle, som kan få et rum for sig selv, måske skal de dele med sin partner. Det er derfor vigtigt at holde orden i sagerne, så dokumenter ikke bliver blandet sammen med hinanden. Men det er lige så vigtigt at huske på, at det er ens hjem, hvorfor det er vigtigt at skabe en god sammenhæng mellem kontoret og resten af hjemmet