Sælger du skønhedsprodukter, eller vil du gerne prøve livet som influencer, så er der nogle sociale medier platforme der er bedre at bruge end andre. Når man skal markedsføre skønhedsprodukter, er det nemlig en rigtig god ide at bruge platforme, som bruger billeder. Her kommer ideer til, hvordan og hvor du kan markedsføre skønhedsprodukter.

Instagram
Instagram er nok en af de sider, som er bedst, når man skal markedsføre skønhedsprodukter. Billedet bliver nemlig sat i fokus på denne platform. Derfor er det en rigtig god platform til at vise makeup looks, før og efter billeder og meget mere.

Facebook
Facebook kan også sagtens være en platform, hvor man markedsføre sine skønhedsprodukter. Platformen er meget populær og den bruges af mange forskellige målgrupper. Derfor kan du fange din målgruppe, lige meget om det er mænd, kvinder, folk i 20’erne, folk i 30’erne eller noget helt andet.

Pinterest
Pinterest er også en platform, der er meget fokuseret på billeder. Derfor kan det også være en god platform at bruge, når man vil markedsføre skønhedsprodukter. Igen kan man vise produkter frem, give tips og tricks til brug af produkterne, og meget mere.

Hvordan markedsfører man skønhedsprodukter?
Der er mange måder at markedsføre skønhedsprodukter på. Det kommer helt an på produktet og platformen, du vælger at bruge. Billeder er som sagt en rigtig god måde at fange potentielle kunder på. Husk at lave billederne i god kvalitet og professionelt udseende.

Andre aspekter, der kan være rigtige gode at fremhæve, hvis de er en del af produktet er, blandt andet bæredygtighed og allergivenlighed. Dette er nemlig to aspekter, der bliver sat højt i tiden. Skal du markedsføre et mærke som Miild eller IVY AÏA, kan det være en rigtig god ide at sætte fokus på deres allergivenlighed. Det kan også være bæredygtigheden i emballagen ved produkter som Kevin.Murphy.

Se på, hvad der er på trend i øjeblikket og promover produkterne ud fra det. Det kan være mange ting, som ikke har noget med allergivenlighed eller bæredygtighed at gøre. Det kan også være en modetrend, som et bestemt makeup look – her er det en god ide at tage inspiration fra dette og gøre det til sit eget med egne produkter.

Prøv dig frem og se, hvad der virker.