Hvis du synes, at dit hjem mangler personlighed, og alt bare er gråt i gråt, så kan det være, at du skal til at overveje at udskifte noget af dit boliginteriør. Igennem boliginteriør kan du ofte pifte dit hjem op, uden at dit hjem skal igennem den helt store renovering. Hvis det er for at skabe noget personlighed i dit hjem, så pas på med at købe noget, som falder i den samme kedelige vane – tænk derimod ud af boksen og find noget, som skiller sig ud. 

Find en sofa, som kan være midtpunktet for stuen

Hvis du mangler nogle farver til din bolig, kan det være, at du skal kaste dig ud i et køb af en ny farverig sofa. Måske dine vægge er hvide, din gamle sofa grå og dit sofabord er hvidt, så er det måske på tide, at du finder en sofa med noget farve. Det kan være alt fra en sofa i naturfarver til en sofa i blåt velour. Uanset om du er til en smal eller bred, stor eller lille sofa, skal du nok finde en, som passer lige til dig og til din stue. Sofaen er samlingspunktet for familie og venner, det er her vi flyder ud, spiller spil og ser serier. Sørg derfor for, at din sofa ser indbydende ud – gør den til midtpunktet i din stue. Du kan eksempelvis finde nogle matchende puder i forskellige nuancer, som indbyder til hygge og samvær. 

Skil dig ud igennem din bolig

Det kan være, du ikke lige er helt varm på idéen med en blå veloursofa, men så har du stadig mulighed for at give din bolig personlighed. Du kan for eksempel hænge nogle flotte motiver eller nogle farverige plakater på væggen. Udskifte din gamle vase med en vase, som skiller sig ud – enten med farver eller på formen. Du kan skabe en rød tråd igennem din bolig med nips og pyntesager. Det er vigtigt at skille sig ud, men du skal også passe på med, at det ikke bliver noget rod. Et godt tip vil være, at du først søger efter inspiration til alt til boligen, hvor du efterfølgende kan beslutte dig for, hvilke vaser, plakater eller lysestager, der er dine favoritter. 

Husk, at det ikke er noget rod at sammensætte flere forskellige farver, så længe du gør det på en meningsfuld måde. Kast dig endelig ud i de farver, som du er faldet for. Du kan altid rykke rundt på dine fund, så du kan få dem sammensat på den bedste tænkelige måde, som passer allerbedst til dig og dit hjem.