En fysisk butik er et håndgribeligt koncept, hvor der visuelt kan ses et produkt og hvor salgsprocessen er noget man er vant til. Der er nok også mange der ved helt præcist hvordan produktet eller servicen ser bedst ud i displayet. Du står ansigt til ansigt med kunden, som gør det meget nemmere at guide, samt sælge produktet. Måske endda indretning af butikken virkede som en proces, hvor alt faldt på plads næsten af sig selv. Den fysiske butik er til at have med at gøre, men når der skal til at digitaliseres kan det blive en udfordring for mange. En hjemmeside er i dag en nødvendighed, hvis du vil videre-etablere din forretning og have en omsætning der er i fortsat vækst.

Det er en udviklingsproces, hvor forretningen nærmest fra scratch skal genetableres på det digitale marked. Design, funktioner, webshop og nyhedsbrev. Skal hjemmesiden være hovedfokus eller skal den blot understøtte den fysiske forretning?

Her er det godt at få fat i en god udviklingspartner, der lytter til dine behov og udvikler en hjemmeside der passer præcist til din forretning. Når du vælger en udviklingspartner, er det vigtigt at overveje deres erfaring, faglighed og ikke mindst, kommunikation. For at du kan koncentrere dig om dit produkt og din forretning skal du stole på at din udviklingspartner. Samarbejdet skal være gennemsigtigt og ærligt.

Når du vil digitalisere, fortæller du alle ønsker, behov og krav, samt hvis du har en idé til udseende. Herefter giver udviklere sig i kast med programmering, optimering og realisering af din hjemmeside. Herefter kan du altid købe dig ind i en aftale om online marketing, så du trygt kan overlade digitaliseringen af din forretning til marketing-fagfolk.

Køb hjemmeside hos Podi og gør udvikling god og gnidningsfri. Læs mere om hvad marketingbureauet kan gøre for dig.