Et af de vigtigste elementer i SEO, er at du arbejder med de rigtige søgeord. Derfor er søgeordsanalysen et ikke uvæsentligt område. En del af en god søgeordsanalyse er, at du undersøger, hvilke søgeord dine konkurrenter ranker på.

Der findes rigtig mange værktøjer derude, der kan give dig et fingerpeg – Men i dette indlæg vil jeg vise dig et lille hack, så du med Tiny Ranker kan se, hvilke søgeord dine konkurrenter ranker på.

Tiny Ranker – Følg dine søgeord i Google

Hvis du ikke kender Tiny Ranker, så får du her den helt korte præsentation: Tiny Ranker er et rank tracker, som du kan bruge til at se, hvordan din hjemmeside er synlig på Google. Du indtaster simpelthen en række søgeord, og så får du placering, søgevolumen og blandt andet indikation for, hvor godt optimeret din hjemmeside er i forhold til det pågældende søgeord.

Tiny Rankers konkurrentfunktion

I TR er der også indbygget en funktion, så du kan se, hvem værktøjet opfatter som dine nærmeste konkurrenter. Hvis du eksempelvis har indtastet “søgemaskineoptimering” som søgeord, kigger værktøjet på, hvem der ellers er synlig på det søgeord. Ud fra disse oplysninger dannes dine konkurrenter så helt automatisk.

Men du kan også bruge værktøjet den anden vej rundt – Du kender en konkurrent, men du ved ikke, hvilke søgeord den pågældende hjemmeside er synlig på. Her kommer så hacket:

1: Gå ind under Competitors på Tiny Ranker

2: Tryk på “Add Custom Competitor“, og indtast domænenavnet for din konkurrent

3: Nu får du så en kolonne, der viser din konkurrent. Klik på “Find Keywords” længst til højre

4: Bum: Nu ser du en fin liste med søgeord, som konkurrenten ranker på.

Har du ikke en konto på Tiny Ranker, så kan du lave den her.

 

Få rabatkode til Tiny Ranker

Udfyld din mail herunder, så får du tilsendt en unik rabatkode til Tiny Ranker - Med en besparelse på 35%

 

Spørgsmål? Så hop forbi omfi.dk’s Facebookgruppe her. Tak til Skjoldby for at lægge domæne til testen.