Det er en rigtig god ide for virksomheder at være til stede online. Dette er blandt andet for at være mere synlige for potentielle kunder. Det kan dog være svært for mange virksomheder at begive sig online. Derfor kan det for rigtig mange virksomheder være en rigtig god ide at samarbejde med et digitalt bureau, som ved hvad de laver. 

Et digitalt bureau kan hjælpe din virksomhed med flere forskellige digitale opgaver. Alt efter hvad din virksomhed laver og har brug for, kan et digitalt bureau lave din virksomheds hjemmeside, webshop, billetsystem, bookingsystem, intranet, online avis eller lignende. Det kan helt an på, hvad din virksomhed har brug for. Selvfølgelig kan din virksomhed selv prøve at rode med at få lavet en hjemmeside eller lignende. Problemet med dette er bare, at I kan ende med at have spildt tid og penge, fordi I ikke har helt styr på, hvad I laver. 

Mange digitale bureauer kan også hjælpe dig med søgemaskine-optimering, også kaldet SEO. God SEO kan hjælpe din hjemmeside med at blive mere synlig på Google, som er en platform, som de fleste mennesker bruger, når de skal søge informationer eller lignende. SEO handler både om det tekniske på virksomhedens hjemmeside, det sproglige, samt off site. Disse tre grene er alle med til at gøre hjemmesiden mere synlig ved at rankere højere på Google. 

Samtidig kan mange digitale bureauer også hjælpe din virksomhed med jeres online markedsføring. Online markedsføring er nemlig også efterhånden rigtig vigtigt for de fleste virksomheder. Det kan for eksempel betyde, at din virksomhed skal være til stede på de sociale medier, som for eksempel Facebook, Instagram og LinkedIn. Måske kan din virksomhed godt selv klare de helt almindelige opslag på disse platforme, men det kræver lidt mere at lave annoncer, som kan sætte endnu mere gang i jeres salg – det er her et digitalt bureau kan hjælpe.