Facebook markedsføring har vundet indpas som en af de bærende søjler i online annoncering sammen med Google og nyhedsbureauer. Facebook marketing er en direkte kommunikationsvej til virksomhedens følgere og kunder – det er også en platform, hvor du kan videreføre kunder til hjemmesiden. Facebook er også en af de kanaler der er med til at sikre en god kunderejse, hvilket har direkte indflydelse på salg af produkt/service. Når du skal markedsføre igennem Facebook, kan du gøre det på to måder. Enter med organiske opslag, hvor der er mulighed for boosting. Du kan også oprette målrettede annoncer.

Om Facebook

Danskerne bruger sociale medier i et bredere omfang end nogensinde før. I 2021 viste tallene at danskerne oftere anvender sociale medie platforme end online nyhedssider. 95 procent af os er i dag på et medie ejet af Facebook Inc., der ejer Facebook, Messenger, WhatsApp og instagram. Kundekontakt er essentiel og mange virksomhedsprofiler bruger Facebook for at holde kontakten til følgere og kunder. 

Tips til Facebook

  • Inden arbejdet begynder med posting af organiske opslag og betalte annoncer er det vigtigt for jeres firma at lægge en strategi og udgivelsesplan. Find ud af hvad der er interessant for kunderne, både potentielle og eksisterende. Opslagene skal støtte op om produktet/budskabet. 
  • Organisk posting: Her er det specielt vigtigt at appellere til nuværende kunder, da det mest er dem der ser opslagene. Det er også bevist at korte videoer under 15 sekunder i kvadratiske rammer er det mest populære blandt brugerne på Facebook. Du kan anvende Facebook Business Suite til at planlægge opslag.
  • Annoncer: Du kan også begive dig ud i Facebook annoncering. Her kan du vælge budget, målgruppe, annoncens levetid og hvilke platforme ejet af Facebook dine annoncer skal vises på. Øg besøgende og kunder ved at vælge lead generering som annoncestrategi. 

Er du usikker på fremgangsmåden kan du finde et marketingsbureau, som kan hjælpe dig med online markedsføring. Podi er blandt andet et Facebook bureau, hvor du kan få hjælp af fagfolk med erfaring indenfor branchen.