Hvis du befinder dig i den ulykkelige situation, at dit hus er brændt, kan det virke uoverskueligt at skulle forholde sig til forsikringspolicer og erstatningsopgørelser. Hos JP Forsikringsskader A/S tilbyder vi rådgivning i forbindelse med brandskade. Vi hjælper dig gennem processen, så du kan være sikker på at få en retfærdig erstatning for dine tab, og vi tager os af kontakten med forsikringsselskab og myndigheder.

Brandskade på din ejendom

Sker der brandskade på dit hus, dit landbrug, dit sommerhus eller din virksomhed, er der pludselig mange ting, du skal forholde dig til. Ikke blot har du mistet en stor del af dine personlige ejendele, men du skal også til at forholde dig til termer som skadegradberegning, nyværdiforsikring og sumforsikring. Det kan være en jungle at navigere i, og derfor kan det være en god idé at søge professionel hjælp, hvis du har haft en brandskade.

Hvad enten du ønsker at bygge nyt eller genetablere det beskadigede, er det vigtigt at lave en udførlig skadeopgørelse. Dette er din garanti for at modtage den korrekte erstatning for dit tab. En skadeopgørelse er et omfattende arbejde, der kræver en grundig gennemgang af bygningen i samarbejde med dig som forsikringstager. Alle detaljer skal med – helt ned til fodlister – så der kan udarbejdes en mængde- og priskalkulation. På baggrund af denne opgørelse samt forsikringsbetingelserne i din forsikringspolice afgøres det, hvilken form for erstatning du som forsikringstager har krav på. I din forsikringspolice kan du se, hvordan din ejendom er forsikret, og om der er nogle særlige forhold, der har indflydelse på din ret til erstatning. I nogle tilfælde kan skaderne på bygningen være så omfattende, at forsikringstager har mulighed for at få opført en ny tilsvarende bygning. Dette er muligt, hvis skaden overstiger en bestemt procentdel, hvilket fremgår af forsikringspolicen. Ofte vil der dog være tale om en bygningsskade på 50 procent eller mere.

JP Forsikringsskader A/S varetager dine interesser

Hos JP Forsikringsskader A/S har vi flere års erfaring med håndtering af brandskader. Vi hjælper dig med at lave en detaljeret erstatningsopgørelse og bistår med rådgivning i forhold til myndigheder og forsikringsselskab, hvis du har haft en brandskade. Send os en mail på jes@jph.dk eller kontakt os på telefon 98 84 11 55 – så hjælper vi dig gennem processen og sørger for, at du får en rimelig erstatning for dit tab.