Som mange andre sidder du måske også bag computeren derhjemme. Det stiller nogle helt andre krav til udstyret på hjemmekontoret, og vi hjælper dig med at komme godt i mål. Her kan du læse mere om, hvordan du får godt styr på hjemmekontoret.

Få alle kontorartiklerne hjem til dig

Måske du allerede har oplevet at mangle papir, kuglepenne eller noget helt tredje. Heldigvis er hjælpen på vej, for du kan købe det hele online og få det sendt direkte hjem til dig. Hos Kontor & Papir finder du alt, du har brug for af udstyr til hjemmekontoret.

Når du vælger at købe det hele online, slipper du samtidig også for at betale en høj pris. Du finder de bedste priser, når du handler på nettet, og du slipper også for at bruge tid i en fysisk butik.

Opbevaringsløsninger

Med tiden hober papir og andre elementer sig op på skrivebordet, og det kan være forstyrrende for det gode arbejdsmiljø og den gode orden. Derfor er det en god idé at investere en smule i opbevaringsløsninger, der gør hverdagen lidt nemmere.

Du kan vælge at købe nogle forskellige kasser, hvori du kan opbevare forskellige ting. Du kan også vælge de klassiske ringbind, hvor du kan organisere alle papirer og sortere det efter dato eller emne.

Komfort er vigtig

Du skal også sidde godt, når du arbejder. For mange foregår hverdagen på en bærbar computer, og for at give kroppen de bedste betingelser for hjemmearbejdet, skal du vælge at investere i et tastatur, en mus og en kontorstol.

I dag behøver du ikke betale en formue, men det kan gøre store underværker for hverdagen bag skærmen. Det hjælper dig med at få en behagelig siddestilling og en god mulighed for at variere, hvordan du sidder. Du får samtidig den rette støtte til ryg og nakke, så du undgår smerter og problematikker på sigt.