Mange har en drøm om at blive iværksætter, men afholder sig fra det, fordi det da må koste en bondegård. Men faktisk kan du komme i gang med at tjene penge – Uden at skulle investere ret meget andet end din tid og nogle få hundrede kroner.

Hvis du interesserer dig for virksomhedsdrift, online markedsføring og den slags, er det nemlig let at komme i gang. Alt hvad det kræver er et webhotel, en hjemmeside og en god portion flid. Med affiliate marketing kan du nemlig komme i gang, helt uden at skulle tænke på kunder og den slags. Du skal bare lave indhold til din hjemmeside, og sende de besøgende videre til annoncører, der er interesseret i at betale for dine besøgende.

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang, kræver det at du opretter en hjemmeside. Hos hostingfirmaet Unoeuro kan du oprette et webhotel for få hundrede kroner. Hos Unoeuro kan du installere CMS’et WordPress med et enkelt klik, og så er du sådan set i gang.

For at finde annoncører kan jeg anbefale at du tilmelder dig hos Partner-Ads. De har en stor mængde annoncører indenfor mange nicher. Her kan du udvælge de annoncører, som passer til din hjemmesides tema. Når du har oprettet dig vil du se, at der er stor forskel på, hvor meget du kan tjene på den enkelte annoncør. Vælger du eksempelvis at emnet skal være privatøkonomi, kviklån og den slags kan du tjene flere hundrede kroner på et enkelt lead – Mens der skal noget større volumen til, hvis du vil tjene penge på at henvise folk til en webshop der sælger legetøj til børn.

Det vigtige er, at du vælger et emne der interesserer dig. På den måde sikrer du, at du ikke løber tør for inspiration til at skrive nye artikler og blogindlæg løbende.

Tag skridtet videre

For at komme i gang kræver det som sagt kun en simpel hjemmeside. Men vil du tage skridtet videre, og måske en dag komme til at leve af din online forretning bør du sætte dig ind følgende emner:

  • Søgemaskineoptimering
  • Google Ads
  • Hjemmesider
  • Sælgende indhold til hjemmesider

Der er altid nyt at lære, og hvis du får godt fat i det område du vælger er der også god mulighed for at lave en stabil indtjening.