SEO for begyndere

 

Er du nystartet iværksætter, og nysgerrig på, hvordan du får flere besøgende ind på din hjemmeside? Eller har du fået en blog, og vil gerne have udbredt dine indlæg til resten af verden? Så er søgemaskineoptimering det helt rigtige sted at starte.

Med Omfi’s store guide i SEO for begyndere bliver du ført hele vejen rundt om søgemaskineoptimering (SEO), så du bliver i stand til at foretage simpel optimering af din hjemmesides synlighed i søgemaskinerne.

Du bliver også klædt på til at stå for indkøb af ydelser, hvis du hellere vil koncentrere dig om det, du er dygtig til, og lade andre om at optimere din hjemmeside. Med grundlæggende viden kan du sikre dig mod for dyre og dårlige løsninger.

SEO guiden er bygget op som en trinvis guide. Vi starter med at kigge lidt på, hvad søgemaskineoptimering egentlig er – hvordan søgemaskinerne fungerer, og ikke mindst hvorfor du skal søgemaskineoptimere din hjemmeside.

Undervejs vil du få grundig instruktion, både i form af tekst og video.

Indholdsfortegnelse SEO for begyndere

  1. Hvad er SEO – og hvordan virker Google?
  2. Basis SEO – Hvad er vigtigt for Gør Det Selveren
  3. Nyttige værktøjer – Et kig i SEO-mandens værktøjskasse
  4. Teknisk SEO – Få styr på det væsentlige
  5. Søgeordsanalyse – Hvad søger dine kunder på?
  6. Indhold på hjemmesiden – Sidestruktur og optimering af indhold
  7. Linkbuilding – Få de første links

Sådan bruger du OMFI’s SEO guide

I de følgende afsnit går vi i dybden med de enkelte områder. Hvert afsnit er bygget op med baggrundsviden og forklaringer, både via. tekst og video. Til sidst i hvert afsnit finder du et afsnit med ting, som du kan tage action på. Har du spørgsmål til de enkelte afsnit, kan du stille dem i OMFI’s lukkede Facebookgruppe.

Få besked om nye afsnit

SEO guiden er stadig under udvikling – Ligesom SEO heller aldrig stopper med at udvikle sig. Derfor kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, så får du besked, når der kommer nye artikler.